Park Inn by Radisson Københavns Lufthavn Hotel

Engvej 171 –  DK-2300 –  København –  Danmark –  +45 32 870 202
Ankomstdato
Afrejsedato
Værelser
1
Voksne
Børn

Restauranter

Hotellets restaurant, Brasserie Salt & Pepper, er inspireret af det nordiske køkken. Vi har bibeholdt de originale danske traditioner inden for madkunsten i samspil med nye tendenser. Vi mener, det er vigtigt at bibeholde traditioner og samtidig følge udviklingen. Foruden et inspirerende menukort findes også både konference- og gruppemenuer. Restauranten har plads til 250 siddende gæster. Vinkortet er varieret med klassiske vine, der er tilpasset menukortet. Hotellet har desuden en hyggelig bar med tilhørende loungeområde tilknyttet, hvor vi blandt andet kan byde på forfriskende drinks og festlige cocktails.

Åbnings tider:

Morgenmad:
Mandag til fredag
05:30 – 10:00

Weekend
05:30 – 11:00

Brasserie Salt&Pepper:
Hele ugen
17:00 – 24:00, køkkenet lukker for bestilling kl. 23.00

Bar
Hele ugen
11:00 - 01:00

Restaurant Menu