Adding Color to Lives

Park Inn by Radisson-hotellerne gør sit i kampagnen "Adding Color to Lives," lanceret i september 2015, ved at arbejde med udsatte, lokale unge mennesker. Mange Park Inn by Radisson-hoteller har en udsøgt beliggenhed midt i bycentrum. I mange af disse områder er der underpriviligerede unge mennesker med en række problemer.

Det er nemt at se forbindelsen mellem vores farverige Park Inn-brand og kampagnen "Adding color to lives." Som del af programmet vil Park Inn by Radisson-hoteller opbygge et langvarigt forhold til grupper for udsatte, lokale unge mennesker ved at fokusere på at udvikle arbejdsevner og personlige færdigheder, samt arrangere fælles projekter i lokalsamfundet.

For at lancere initiativet arrangerer Park Inn-hoteller sammen med gadekunstnere workshops for udsatte lokale unge mennesker. På fem toplokationer (Malmø, London, Bruxelles, Köln og Kapstaden) har Park Inn engageret Joel Bergner (joelartista.com) til hjælp; han er en berømt kunstner inden for vægmalerier, og han har en social mission.Responsible business

Som en del af Carlson-hotelkoncernen har Park Inn by Radisson® udvist gode resultater med hensyn til at tage sit personale, lokalsamfund og miljø i betragtning i alle forretningsbeslutninger.

Vi tror på, at vi ved ansvarlig forretningsførelse kan opbygge tillid, opbygge gode relationer og levere fremragende gæstfrihed! Og når vores forretningsdrift respekterer menneskerettighederne, er socialt retfærdig og miljømæssigt bæredygtig, kan vi bedre opfylde vores sociale og økonomiske ansvar.

Vores prisbelønnede politik for ansvarlig forretningsførelse har fokuseret på tre nøgleområder. For det første, et fokus på mangfoldighed, rummelighed samt vores medarbejderes og gæsters sundhed & og sikkerhed. For det andet, et engagement i vores lokalsamfund og lederskab i forretningsetik. For det tredje, en reduktion i vores hotellers påvirkning af miljøet.

Miljømærker

Miljømærker er vores forsikring om, at du opholder dig på et grønt hotel. Et miljømærke, såsom Den Grønne Nøgle, involverer kontrol af en uafhængig tredjepart af hvert hotels praksis og handlinger med hensyn til beskyttelse af miljøet. Indtil videre har i alt 70 Park Inn by Radisson-hoteller på tværs af Europa, Mellemøsten og Afrika (EMEA) modtaget miljømærker.

"Spred budskabet: Park Inn donerer 1 euro for hver #addcolortolives brugt” * Klik på Vilkår & betingelser.
 

Adding Color To Lives

For at lancere Park Inns dedikerede program Responsible Business vil hoteller samarbejde med lokalt og internationalt anerkendte kunstnere om at male vægmalerier i samarbejde med udsatte unge mennesker. Vægmalerierne vil blive designet af de unge selv, så de får mulighed for at udtrykke sig i deres lokalsamfund på en positiv måde.

Vi inviterer dig til at slutte dig til os og #AddColorToLIves.

Miljømærker betyder noget for os

Miljømærker involverer kontrol af en uafhængig tredjepart af hvert hotels praksis og handlinger med hensyn til beskyttelse af miljøet. Vores mål er, at 100 % af vores hoteller skal miljømærkes.

Ved udgangen af 2015 havde vi i alt 272 Rezidor-hoteller (eller 77 %) på tværs af Europa, Mellemøsten og Afrika (EMEA) modtaget miljømærker.