Ofte stillede spørgsmål

Sp.: Hvordan sender jeg et krav, hvis jeg ser en lavere pris på et andet websted?
Sv.: Indsend et krav ved at udfylde kravformularen online.

Sp.: Hvad skal jeg bruge for at sende et krav?
Sv.: Du skal bruge de oplysninger, som er relateret til din reservation fra den officielle hjemmeside og de specifikke oplysninger relateret til den lavere konkurrerende pris, du har fundet (den fundne pris, hjemmesideadresse, dato).

Sp.: Er der tidsbegrænsning på indsendelse af krav-formularen for at drage nytte af Garantien for laveste pris?
Sv.: Ja. Du skal indsende et krav inden 24 timer fra den oprindelige reservation og mindst 48 timer før midnat lokal tid for din ankomstdato på hotellet.

Sp.: Hvordan kontrolleres krav til Garanti for laveste pris?
Sv.: Når du indsender et udfyldt krav, vil vi bekræfte, om den lavere pris er til rådighed og kontrollere, at prisen opfylder vilkårene for Garanti for laveste pris. Prisen skal stadig være tilgængelig for offentligheden og kunne reserveres i hotellets lokale valuta. Hvis den lavere pris ikke længere er til rådighed, gælder garantien ikke.

Sp.: Hvordan bliver den lavere værelsespris implementeret, hvis mit krav godkendes?
Sv.: Hvis du ikke har forudbetalt hele beløbet til dit ophold, vil værelsesprisen blive reguleret på din reservation efter den lavere pris med en yderligere rabat på 25 %. Hvis du har forudbetalt det fulde beløb for dit ophold på vores officielle hjemmeside, vil hotellet refundere det fulde beløb, som er trukket på dit kreditkort for den oprindelige reserverede pris og derefter trække det fulde beløb for dit ophold med den lavere værelsespris samt en rabat på 25 %, på det samme kort.

Sp.: Skal jeg vise noget på hotellet ved check-in?
Sv.: Vis venligst reservationsbekræftelsens nummer ved check-in. Hvis kundeservicen giver dig et nyt bekræftelsesnummer efter at have godkendt dit krav, skal du vise det nye nummer.

Sp.: Er Garanti for laveste pris gældende for priser, som findes på en hvilket som helst hjemmeside?
Sv.: Garantien gælder kun for reservationer, der foretages på vores officielle hjemmesider (radissonrewardsradissoncollection.comradissonblu.comwww.radissonblu-edwardian.com,radisson.comradissonred.comparkplaza.comartotels.comparkinn.com og
 countryinns.com).