Vilkår og betingelser

Rezidor garanterer, at reservationer foretaget via enhver Radisson Blu- eller Park Inn-hjemmeside tilbydes til den laveste pris for det ønskede værelse på de valgte datoer. På denne måde kan vi sikre, at vores kunder får mest muligt for pengene.

 1. "Garanti for laveste pris" gælder kun for online-reservationer til overnatninger på hoteller, der drives som Radisson Blu, Radisson Blu Edwardian, Radisson®, Park Plaza®, Park Inn by Radisson og Country Inns & Suites By RadissonSM-hoteller i hele verden (ikke hvis det er i modstrid med loven) for reservationer foretaget (“Booking”) på radissonrewards.com, radissonblu.com, radissonblu-edwardian, radisson.com, parkplaza.com, artotels.com, parkinn.com og countryinns.com (“Brand Websites”).
 2. Hvis en gæst finder en konkurrerende pris på et websted, der ikke hører til hotelkæden, bortset fra uigennemsigtige websteder eller auktionssteder, som er mindst $1,00 USD, €1 EUR eller £1 GBP , 8 DKK, 9 NOK, 10 SEK eller tilsvarende i hotellets lokale valuta mindre end reservationsprisen inden 24 timer efter at have foretaget reservationen og mindst 48 timer inden ankomstdatoen, så skal gæsten sende et krav under "Garanti for laveste pris". En "Konkurrerende pris" defineres som en pris, der er tilgængelig online for den samme dato/de samme datoer, det samme antal overnatninger, det samme antal gæster, og den samme værelsestype (dvs. værelsesstørrelse og bekvemmeligheder) på det samme hotel, i den samme valuta, som er omfattet af de samme prisregler og/eller begrænsninger.
 3. Den konkurrerende pris skal være tilgængelig for det almindelige publikum og kunne reserveres online af det almindelige publikum i hotellets lokale valuta. Prisforskelle, som skyldes forskelle i vekselkurser, udsving eller afrunding er ikke kvalificerede til garantien. Hvis den konkurrerende pris ikke længere er til rådighed for publikum på det tidspunkt, hvor kravet gennemgås af os, gælder "Garanti for laveste pris" ikke, medmindre gæsten kan give os tilfredsstillende bevis på den konkurrerende pris.
 4. En udfyldt kravformular skal indsendes online inden 24 timer fra reservationen og mindst 48 timer før midnat (24.01), hotellets lokale tid, på ankomstdatoen for at være kvalificeret.
 5. "Garanti for laveste pris" er kun baseret på og tilgængelig for værelsesprisen og inkluderer ikke gebyrer eller tariffer (dvs. statslige, regionale eller lokale), eller andre omstændigheder, drikkepenge, eller andre gebyrer eller afgifter, som hotellet måtte pålægge for gæstens ophold og kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter. Oprettet d. 9/24/2008, 19.29 Oprettet af: APIACCESS Ændret d.: Ændret af: . Kravene vil blive gennemgået på basis af den konkurrerende pris og prisen for reservationen på hotelkædens websted, som er kvalificeret til "Garanti for laveste pris". Når et krav dækker et ophold for flere overnatninger, vil priserne blive gennemgået på basis af gennemsnittet af opholdet (det samlede antal nætter i træk uanset antallet af check-in eller afrejser).
 6. Vi vil verificere, om kravet er kvalificeret og meddele gæsten via e-mail, om kravet er kvalificeret til "Garanti for laveste pris" inden 48 timer efter vores modtagelse af en udfyldt kravformular.
 7. Vi vil regulere reservationen til at passe til den konkurrerende pris og give ekstra 25% rabat på den pris for alle kvalificerende krav. Hvis der gives et nyt reservationsbekræftelsesnummer for den nye pris, skal det fremvises på hotellet ved check-in. For forudbetalte reservationer vil forskellen blive refunderet på det relevante kreditkort af hotellet.
 8. Vi er ikke ansvarlige for gebyrer, som pådrages på grund af gæsten#8217;s afbestilling af en konkurrerende pris.
 9. "Garanti for laveste pris" GÆLDER IKKE for følgende:
  • Særlige priser 'kun for medlemmer', som er til rådighed for bestemte programmer eller sammenslutninger (dvs. AAA, senior- og statsansattes rabatordninger),
  • Særlige "eksklusive tilbud" eller "online-kuponer", der tilbydes af tredjemands-websider
  • Gruppepriser,
  • Virksomhedspriser,
  • En gros priser,
  • Datterselskabers/sammenslutningers priser,
  • Pakkepriser, som omfatter værelset og andre elementer, som f.eks. måltider, bekvemmeligheder og underholdning.
  • Priser fundet på uigennemsigtige websteder eller auktionssteder, hvor hotellets navn og/eller det bestemte hotel ikke kendes, før bestillingen/reservationen er fuldført. Eksempler på sådanne steder omfatter, men er ikke begrænset til, Priceline og Hotwire.
  • Enhver anden ikke offentliggjort eller privat pris,
  • Priser baseret på reservationer foretaget inden 48 timer før ankomstdatoen på hotellet.
 10. "Garanti for laveste pris" gælder ikke, hvis det er i modstrid med loven.
 11. Vi forbeholder os ret til når som helst at ændre eller afbryde "Garanti for laveste pris" uden varsel. Vi fastholder eneretten til at bestemme ethvert kravs gyldighed, om en pris er kvalificeret som en konkurrerende pris, og/eller om et krav har opfyldt de vilkår og betingelser, som er anført heri. Ethvert stridsspørgsmål, der måtte opstå af, eller som er relateret til "Garanti for laveste pris" vil blive behandlet individuelt og uden gruppesøgsmål og er omfattet af vilkår og betingelser for aftalen om webstedets brug for den relevante hotelkædes websted, som er anvendt til reservationen.