Forbruger advarsel

Onity-låse
Du er muligvis bekymret over den seneste tids presseomtale vedrørende de Onity-låse, der anvendes på hoteller. Hos Radisson Rezidor er vores gæsters sikkerhed og tryghed meget vigtig. Som en ekstra sikkerhedsforanstaltning har vi givet vores franchisetagere producentens retningslinjer til forbedring af låsen, hvis nogle af hotellerne benytter disse låse. Du kan finde flere oplysninger på Onitys hjemmeside.  

Lotterisvindel
Radisson Hotel Group har erfaret, at visse personer, der opererer med Kina som base, men ikke har nogen tilknytning til vores hoteller, muligvis udgiver sig for at være ansat hos os eller på anden måde være tilknyttet Radisson Hotel Group. Disse personer kontakter forbrugere angående muligheden for at vinde fiktive konkurrencer, lotterier eller lignende, såfremt forbrugerne til gengæld videregiver bankoplysninger og/eller andre følsomme personoplysninger med henblik på at kunne modtage disse fiktive præmier (enten i form af kontantbeløb eller pengevouchers). Vores organisation er ikke ophavsmand for denne type kommunikation.  

Make My Holiday-svindelnummer
Vi har også erfaret, at visse personer, som påstår at være tilknyttet Radisson Hotels, har foretaget uopfordrede, bedrageriske opkald til forbrugere for at tilbyde dem ophold på et Radisson-hotel efter indbetaling af et depositum via kreditkort. Radisson hverken sponsorerer eller er tilknyttet sådanne reklamekampagner eller tilbud.  

Ansættelsessvindelnummer
Der har cirkuleret en række uopfordrede, bedrageriske e-mails med tilbud om ansættelse på et af vores hoteller, typisk med påstand om at vi åbner et nyt Radisson- eller Park Inn-hotel i lande som Nigeria, Benin, Indien eller Storbritannien. Disse e-mails er rettet mod jobsøgende, som har lagt biografiske oplysninger om sig selv ud på internetsider, og de indeholder ofte forkert stavede ord og usædvanlige returadresser. I disse e-mails, som har vedhæftet officielt udseende dokumenter, tilbydes modtageren ansættelse uden behov for forudgående ansættelsessamtale. Gerningsmændene beder derefter om følsomme personoplysninger (pasnummer, cpr-nummer og andre personlige data) og/eller betaling af gebyrer til tredjeparter, som angiveligt skal ordne arbejdstilladelser eller visa. Dette er ikke ægte ansættelsestilbud fra vores organisation.  

Vores anbefaling
Udlevér aldrig følsomme personoplysninger og betal aldrig gebyrer til tredjeparter ved sådanne tilbud. Kontakt venligst vores kundeserviceafdeling for at kontrollere gyldigheden af eventuelle tvivlsomme henvendelser eller meddelelser, som angiveligt fremsættes eller sendes på vegne af Radisson Hotel Group.  

Seneste opdatering: 30. januar 2015.