Park Inn by Radisson Københavns Lufthavn Hotel

Engvej 171 DK-2300 København Danmark +45 32 870 202
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Vor Frelsers Kirke, København

Vor Frelsers Kirke har en særlig plads i københavnernes hjerter og er desuden centrum for et aktivt sogn med mere end 8.000 sognebørn, det er nemt at se hvorfor, når du selv aflægger kirken et besøg. Vor frelser kirke ligger i hjertet af københavnerkvarteret Christianshavn.

Se det flotte interiør
Vor Frelsers Kirke er en af de mest imponerende kirker i København, og den afslører mange hemmeligheder, når du fordyber dig i dens detaljer. Barokfacaden er i sig selv nok til at imponere enhver besøgende, mens man indenfor kan beundre alteret, orglet, lytte til det ekstraordinære klokkespil, og ikke mindst kan man komme op i tårnet.

Stig op på toppen af København.
Det kan være nervepirrende at klatre op i klokketårnet, eftersom det er fremstillet af egetræ og dermed har en tendens til at give sig lidt i blæsevejr. Men lad dig ikke afskrække, da belønningen er det hele turen værd. Når du går op ad de mere end 400 trappetrin, vil de mange informationstavler på vejen give dig historiske oplysninger og anekdoter om denne fantastiske danske kulturarv. De sidste 150 trin fører dig omkring spirets yderside med fire drejninger op mod den forgyldte kugle. Kirketårnet kan bryste sig af at have én af de bedste udsigter over København, hvorfor det er hele turen værd.

Nem adgang til Københavns attraktioner
Park by Radisson Copenhagen Airport Hotel ligger ideelt placeret i forhold til at udforske byen. Hotellet ligger kun 10 minutter fra byens centrum, hvilket gør det nemt at besøge hovedstadens mange seværdigheder, heriblandt Vor Frelsers Kirke.