Park Inn by Radisson Københavns Lufthavn Hotel

Engvej 171 DK-2300 København Danmark +45 32 870 202
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Nationalmuseet i København

Der findes næppe et bedre sted at lære om danmarkshistorien end på Nationalmuseet i København. Museet ligger i Prinsens Palæ, som stammer tilbage fra 1743. Skønt den danske kongefamilie ikke længere bruger bygningen, er riddersalen lige så storslået, som da medlemmer af kongefamilien tidligere boede der. Museet danner rammen om samlinger vedrørende danmarkshistorien, samlingen daterer helt tilbage fra istiden og rækker op til nutiden. Det er muligt at udforske etnografiske samlinger, en stor variation af historier om Danmark, antikviteter samt en stor mønt- og medaljesamling.

Børnenes museum
Børn kan bruge deres fantasi og kravle om bord i en kopi af et vikingeskib fra det 10. århundrede eller træde ind i middelalderen, hvor de kan prøve ridestøvler og ridderhjelme. Børn kan også gå på opdagelse i klasseværelserne fra deres bedsteforældres tid og få et glimt af fortiden ved at se tilbage til 1940’erne og1950’erne. De kan fornemme atmosfæren fra dengang og få en fornemmelse for, hvordan det var at gå i skole og tilmed prøve det tøj, der var populært på det tidspunkt.

Museer i hjertet af København
Danmarks Nationalmuseum er velpræsenteret med tydelige mærkater på engelsk og dansk. Der er gratis adgang, og der tilbydes guidede rundvisninger, disse bør reserveres i forvejen. Hvis du bor på Park Inn by Radisson Copenhagen Airport Hotel, befinder du dig blot 15 minutter fra hjertet af København. Hvis det ønskes at tilbringe et par underholdende timer med at udforske byens kultur og historie, kan man med fordel besøge Davids Samling eller Danmarks Nationalmuseum.