Park Inn by Radisson Københavns Lufthavn Hotel

Engvej 171 DK-2300 København Danmark +45 32 870 202
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Ny Carlsberg Glyptotek

Dette museum er skabt, takket være en personlig kunstsamling. Kunstsamlingen stammer fra Carl Jacobsens (1842-1914), søn af Carlsbergs grundlægger. ‘Glyptoteket’ betyder ‘samling af skulpturer’, og det er i høj grad dækkende for museets primære udstillingsgenstande

Den antikke samling 
Ny Carlsberg Glyptotek danner rammen om en imponerende samling som tæller hele 10.000 kunstværker, der spænder fra oldtiden til moderne kunst inddelt i følgende kategorier:
  • Den antikke samling
  • Frank kunst
  • Dansk kunst

I den antikke samling kan man blandet se artefakter fra Egypten og lære om egyptiske mumier, guder og begravelseskamre. Desuden havde Carl Jacobsen stor interesse for menneskekroppen, hvad der har dannet grundlaget for, at udstillingen om Grækenland og Det romerske Imperium blev oprettet. Som følge heraf er samlingen af antikke marmorskulpturer både storslået og berømmet over hele verden. Den antikke middelhavssamling vil fascinere enhver, der har interesse i den antikke verden og den storslåede historie samt enestående kulturskatte.

Moderne kunst fra det 19. og 20. århundrede 
Museet har også stor fokus på dansk og fransk kunst fra det 19. og 20. århundrede. Det er muligt at betragte nogle af højdepunkterne blandt franske skulpturer, impressionister og malerier, heriblandt kunstværker af mange berømte navne såsom Gauguin, Cézanne og endda den hollandske Van Gogh. Udstillingen med dansk kunst er fyldt med skulpturer fra tiden efter 1850 samt malerier fra ”glans-perioden” 1800-1860, desuden har museet stort fokus på Christian Købkes værker.

Charmerende vinterhave 
I Vinterhaven, der ligger midt i museumsbygningen, er det oplagt at holde en pause fra museumsrundvisningen og nyde en lækker frokost eller forsøde besøget med nogle af stedets udsøgte kager. Haven er en attraktion i sig selv med subtropiske palmetræer og en guldfiskedam