Park Inn by Radisson Oslo

Øvre Slottsgate 2c 0157 Oslo Norge +47 22400100
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Du vil finde et lyst og venligt hotel i centrum af Oslo

Elegant overnatning få skridt fra de bedste steder til shopping og sightseeing

Vores hotel i Oslo's livlige centrum ligger tæt på attraktioner som Operahuset, Aker Brygge shoppingområde og Stockholms Slot, hvilket gør det til den perfekte base til din tur til Oslo. Få nem adgang til offentlig transport og de store motorveje fra denne førsteklasses beliggenhed. Hotellet ligger blot 500 meter fra banegården og 48 kilometer fra Oslo lufthavn, Gardermoen (OSL).

Fremragende faciliteter, lækker mad og mødefaciliteter

Vores 118 stilfulde værelser har faciliteter såsom Apple TV og gratis højhastigheds-wi-fi. Prøv de mange varme og kolde lækkerier på morgenmadsbuffeten for bare 100 NOK, hvis det bestilles på forhånd eller 150 NOK, når der betales ved ankomsten. Slap af med en forfriskende øl, vin eller en cocktail i indbydende omgivelser i vores hotels RBG Bar. Er du i Oslo på forretningsrejse? Vores hotel i centrum har plads til arrangementer med op til 108 personer i vores 6 veludstyrede mødelokaler. Vores gæsters’ sikkerhed, når du bor hos os, er noget vi tager meget alvorligt, og derfor er Park Inn by Radisson gået et skridt videre og er gået sammen med nogle internationalt anerkendte sikkerhedskonsulenter, Safehotels Alliance, for at sikre, at vores team er så forberedt som muligt i en hvilken som helst situation.

Fordele ved hotellet

  • Vores hotel i centrum ligger blot en kort gåtur fra Centralstationen.
  • Karl Johans gate, Akershus Fæstning og Stockholms Slot ligger alt sammen under 1 kilometer væk.
  • Alle vores 118 komfortable værelser har gratis højhastigheds-wi-fi.
  • Hotellets morgenmadsbuffet fås for 100 NOK, når du reserverer online.
  • Slap af med venner og kolleger på hotellets RBG Bar.
  • 6 mødelokaler på i alt 150 kvadratmeter.
  • Park Inn by Radisson Oslo er en røgfri ejendom.
  • Happiness Guarantee er vores løfte til dig. Hvis der er noget, du ikke er 100 % glad for, så fortæl det til personalet under dit ophold. Vi retter det, eller også skal du ikke betale.