Park Inn by Radisson Oslo

Øvre Slottsgate 2c 0157 Oslo Norge +47 22400100
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Du finder et lyst og venligt hotel i centrum af Oslo

Elegant overnatning få skridt fra de bedste steder til shopping og sightseeing

Vores hotel i Oslos livlige centrum ligger tæt på attraktioner som Operahuset, Aker Brygge shoppingområde og Det Kongelige Slot, hvilket gør det til den perfekte base til din tur til Oslo. Der er nem adgang til offentlig transport og de store motorveje fra denne førsteklasses beliggenhed. Hotellet ligger blot 500 meter fra banegården og 48 kilometer fra Oslo lufthavn, Gardermoen (OSL).

Fremragende faciliteter, lækker mad og mødefaciliteter

Vores 118 stilfulde værelser har faciliteter såsom Apple TV og gratis højhastigheds-wi-fi. Prøv de mange varme og kolde lækkerier på morgenmadsbuffeten for bare 129 NOK, hvis det bestilles på forhånd, 159 NOK, når der bestilles ved ankomsten, eller 199 NOK uden bestilling. Slap af med en forfriskende øl, vin eller en cocktail i indbydende omgivelser i vores hotels RBG Bar. Er du i Oslo på forretningsrejse? Vores hotel i centrum har plads til arrangementer med op til 108 personer i vores 6 veludstyrede mødelokaler. Vores gæsters sikkerhed er noget vi tager meget alvorligt, og derfor har Park Inn by Radisson taget ekstra forholdsregler og er gået sammen med de internationalt anerkendte sikkerhedskonsulenter, Safehotels Alliance, for at sikre, at vores team er så forberedt som muligt i en hvilken som helst situation.

Fordele ved hotellet

  • Vores hotel i centrum ligger blot en kort gåtur fra Centralstationen.
  • Karl Johans gate, Akershus Fæstning og Det Kongelige Slot ligger alt sammen under 1 kilometer væk.
  • Alle vores 118 komfortable værelser har hurtigt og gratis wi-fi.
  • Hotellets morgenmadsbuffet fås for 129 NOK, når du reserverer online.
  • Slap af med venner og kolleger på hotellets RBG Bar.
  • 6 mødelokaler på i alt 150 kvadratmeter.
  • Park Inn by Radisson Oslo er et røgfrit hotel.
  • Happiness Guarantee er vores løfte til dig. Hvis der er noget, du ikke er 100 % glad for, så fortæl det til personalet under dit ophold. Vi retter det, eller også skal du ikke betale.