Park Inn by Radisson Oslo

Øvre Slottsgate 2c 0157 Oslo Norge +47 22400100
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Beliggenhed

Viser x ud af y hoteller

Kørselsvejledning

Drag fordel af den nemme adgang til transportmulighederne i centrum, butikker og kulturelle attraktioner

Byens livlige hovedgade, Karl Johans gate, og travle shoppingområde Aker Brygge ligger kun få skridt fra hotellet. Hovedbanegården ligger 5 minutters gang derfra og Oslo lufthavn, Gardermoen, ligger mindre end 25 minutter væk med eksprestoget. De nærliggende motorveje E6 og E18 giver nem adgang til Mäalmø og Gøteborg, samt byer i Rusland og Finland. Gæsterne kan også komme til Oslo med færge fra Kiel, København og Frederikshavn.

Nærliggende transportmuligheder:

  • Togstation - 500 m
  • Oslo lufthavn, Gardermoen (OSL) - 48 km (25 minutter med lufthavnseksprestoget)


Nærliggende parkering

Hotellet har en aftale med Bankplassen Q-park Indendørs Parkering.
Rabatpris: NOK 280 pr. dag (24 timer)
Normal pris: NOK 440 pr. dag (24 timer)
Adresse: Bankplassen 1, Oslo
Tag en parkeringsbillet ved indkørsel til parkeringshuset, og tag den med dig til hotellet for at få den stemplet og få rabat.

Sådan kommer du til hotellet

Med tog
Hotellet ligger mellem byen's 2 store banegårde, Nationaltheatret Station og Oslo Sentralstajon. Der kører et lufthavnseksprestog fra Oslo lufthavn, Gardermoen (OSL) hvert 10. minut.

Med bus
Lufthavnsbussen stopper tæt ved hotellet og kører hvert 20. minut. Turen tager ca. 45 minutter til Oslo lufthavn, Gardermoen (OSL).
Busselskabet Torpekspressen har en fremragende busrute fra lufthavnen til det centrale Oslo, samt ruter til Tøønsberg og Sandefjord. Besøgende fra Danmark og Sverige kan finde flere busruter hos Swebus Express og Säfflebussen.

Med bil
Fra Oslo går der smukke ruter til større byer i Norge og Sverige. Motorvej E6 går ind i Sverige og forbinder Oslo til Mäalmø og Gøteborg. Motorvej E18 krydser flere internationale grænser og giver nem adgang fra Oslo til Sverige, Finland og Rusland.

Med færge
Oslo har gode forbindelser til Danmark og Tyskland med adskillige færger til København og Frederikshavn i Danmark og til Kiel i Tyskland.