"ROCKING AROUND" JULEMARKEDERNE

Julen er lige om hjørnet, og Park Inn by Radisson hjælper dig gerne med at komme i julestemning. Vi har fundet nogle af de mest magiske julemarkeder over hele verden, der vil fryde dig, et glas glühwein ad gangen.

Det kan være koldt udenfor, men disse markeder med deres glitrende dekorationer, lækre delikatesser og smart kunsthåndværk vil holde dig varm. Vend tilbage til et af Park Inn by Radissons friske og venlige hoteller til et farverigt ophold mellem og efter dine vinterudflugter. Del denne oplevelse med nogen, du holder af, eller overrask dem med et Park Inn-gavekort til jul.

Udforsk de mange vintereventyrlige julemarkeder herunder, og kom i julestemning!

*Markedsdatoer kan variere/ændres, så kontrollér dem venligst inden reservation …

Nürnberg: Autentisk og original

30.11.-24.12.2018
 
Det charmerende Christkindlesmarkt er muligvis det ældste julemarked i verden og kan tilbyde smagfulde traditionelle festligheder – og en stor juleengel holder øje med det hele! Torvet summer med glade gæster, der spiser krydrede pølser, honningkager og små, tørrede sveskemennesker – mens de handler efter kvalitetshåndværk: Masseproducerede varer er verboten! Det supersmarte Park Inn by Radisson Nürnberg med 148 værelser er ideelt beliggende tæt på den historiske bymidte.
 
RESERVÉR NU – På engelsk

Bruxelles: Et vinterdrømmeland

30.11.2018-06.01.2019
 
Den belgiske hovedstads berømte vinterdrømsarrangement fejrer alt det bedste ved julen. Forelsk dig i lysene på Grand Place, udsigten fra toppen af pariserhjulet, skøjtebanen, det originale lyd- og lysshow, videoprojektioner og juleparaden. Tilfør nogle traditionelle belgiske fornøjelser såsom vafler og juleøl. Og hold dig så varm og sikker efter begivenhedsrige eventyr på det farverige Park Inn by Radisson Bruxelles Midi. Skål!
 
RESERVÉR NU – På engelsk

Dresden: Timeless. With great cake

28.11.-24.12.2018
 
Dejlige Dresden frister julegæsterne med 11 forskellige julemarkeder, herunder det berømte Striezelmarkt – et af de ældste i Tyskland. Byen er også kendt for sin lækre Stollen-kage fyldt med tørret frugt og marcipan. Andre højdepunkter omfatter verdens højeste nøddeknækker, en enorm julepyramide, et eventyrhus og dukketeater. Slap af nær den glitrende Elben på det smarte og venlige Park Inn by Radisson Dresden. God fornøjelse!
 
RESERVÉR NU – På engelsk

Prag: Tjek magien ud

02.12.2018-06.01.2019
 
Prags berømte julemarkeder samler de lokale og turisterne i et vinterdrømmeland. Besøg torvet i Den Gamle By – med sine boder, julesange, krybbespil og dyrestald – samt et storslået juletræ. Lige i nærheden findes Wenceslas Torv med et andet stort marked – med mindre versioner spredt rundt i byen, der tilbyder traditionelt håndværk, lokal gademad og berømte tjekkiske øl. Det smarte og afslappede Park Inn Prag i art deco-stil tilbyder et varmt og ukompliceret ophold.
 
RESERVÉR NU – På engelsk

Wien: En eventyrlig fornøjelse

16.11.-26.12.2018
 
Wiens smukkeste torve transformeres på magisk vis af byens stemningsfulde julemarkeder. Rådhuspladsen bliver til Wiens berømte Magisk Advent-marked: et fortryllende eventyrland fyldt med sjov og lys. Dans rundt blandt juleboderne, drik gløgg ved Donau, besøg markederne foran Schönbrunn Palads og Freyung Torv. Og mærk glæden ved at bo på Park Inn by Radisson Uno City Wien med dets fantastiske faciliteter og "Yes I can!"-energi.
 
RESERVÉR NU – På engelsk

Stockholm: Oplyst for Lucia

24.11.-23.12.2018
 
Den smukke svenske hovedstad bliver tændt op for St. Lucias højtid omkring 13. december. Stockholm huser også en lang række julemarkeder i billedskønne omgivelser såsom Den Gamle By og byens parkø Djurgården. Nyd et varmt glas gløgg, og prøvesmag banebrydende skandinavisk kogekunst. Det familievenlige Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjöstad tilbyder lækre cocktails samt hurtig og gratis Wi-Fi – garanti for et skønt ophold!
 
RESERVÉR NU – På engelsk

Amsterdam: Sjov og fest på isen

29.11.2018-20.01.2019 (Light Festival)
 
Under Amsterdams berømte lysfestival forvandles Museumstorvet til en storslået skøjtebane og et julemarked. Natteravnene elsker Damraks 24-timers vintermarked, og Rembrandtplein tilbyder lækkerier til madelskerne. Oplev über-cool De Amsterdamsche Kerstmarkt og det økologiske Pure Market i Amstelpark. Det friske, sjove og moderne Park Inn by Radisson Amsterdam City West er det perfekte valg, når du vil have en pause i en tjekket by.
 
RESERVÉR NU – På engelsk

Birmingham: Det bedste fra Storbritannien møder Tyskland

15.11.-23.12.2018
 
Birminghams traditionelle julemarked er det største i Storbritannien. Mæsk dig i saltkringler, schnitzler og bratwurst, og skyl det ned med hvedeøl, gløgg og varm chokolade. Sus omkring på skøjtebanen, nyd koncerterne på Victoria Square, og besøg julehåndværksmarkedet, hvor de sælger det skønneste lokale kunsthåndværk og mad. Der venter dig en sjov og varm velkomst på Park Inn by Radisson Birmingham Walsall. Wassail!
 
RESERVÉR NU – På engelsk

München: Bayerns smukke hovedstad

27.11.-24.12.2018

Et udendørs juletræ oplyser markedet på byens centrale Marienplatz, men der spilles natlig adventsmusik fra rådhusets balkon. Tysklands største krybbemarked finder sted på Neuhauser Strasse lige i nærheden, mens Wintertollwood er lige stedet for dem, der vil have det sjovt. Theresienwiese rocker med koncerter og etnisk mad! Tag adventssporvognen med dens stærke, krydrede vin og honningkage og føl dig hjemme på Park Inn by Radisson München Frankfurter Ring.


RESERVÉR NU – På engelsk 

Köln: En romance på Rhinen

26.11.-23.12.2018

Köln har syv fabelagtige julemarkeder, som hvert har sin egen unikke atmosfære og egne begivenheder. Find engle og alfer, varme ristede mandler og kandevis af gløgg under Kölns glorværdige katedral. Bliv opslugt af den stemningsfyldte Roncalliplatz. Gå en tur igennem det historiske Heinzelmännchenmarkt, eller nyd julens maritime magi på julemarkedet på havnen. Tag dig derefter en slapper nær Rhinen på det muntre Park Inn by Radisson Köln West.

RESERVÉR NU – På engelsk

Frankfurt: Fabulously festive

26.11.-22.12.2018
 
Tusindvis af blinkende lys og røde bånd giver farve til Römerbergs pragtfulde juletræ, mens Frankfurts historiske Gamle By sørger for en romantisk baggrund for byens julemarkeder. De lokale specialiteter inkluderer gløgg, stegte pølser og Bethmännchen, en lækkerbisken af marcipan. Det moderne Park Inn by Radisson Frankfurt Airport Hotel er den ideelle base for en nem pause i storbyen – fuldendt med hurtig, gratis Wi-Fi.
 
RESERVÉR NU – På engelsk

Bukarest: Et stort lyshav

30.11.-26.12.2018
 
De store julemarkeder i Bukarest oplyser byens hjerte tæt på den skønne Gamle By. Højdepunkter indebærer traditionel musik og dans, alfeværksteder, julemandens hus og lokal gademad. Under julens lysfestival bliver byens gader oplyst af omkring 3 millioner lyspærer. Det smarte og belejligt beliggende Park Inn by Radisson Bukarest tilbyder også gratis adgang til et fitnesscenter i verdensklasse.
 
RESERVÉR NU – På engelsk

Krakow: En hvid jul med knas i

30.11.-26.12.2018
 
Smukke Krakow er normalt dækket af sne i julesæsonen, så julemarkedet fremstår i den helt rigtige julestemning. Det afholdes på Rynek – den enorme markedsplads i centrum af Den Gamle By – og foregår foran den majestætiske, ældgamle Klædehal med boder, der sælger lækker gademad, traditionelle uldvarer og lokalfremstillede smykker. Det varme og imødekommende Park Inn by Radisson Krakow tilbyder fantastisk udsigt over Polens andenstørste by.
 
RESERVÉR NU – På engelsk

Antwerpen: Alle de rigtige ting

08.12.2018-06.01.2019
 
Chokolade er en af de største attraktioner på Antwerpens fantastiske julemarked: Atmosfæriske Grote Markt, Suikerrui, Handschoenmarkt og Groenplaats forvandles af blinkende lys og julemusik – plus noget nyt hvert år! Forkæl dig selv med en himmelsk kop varm chokolade, og begiv dig derefter mod skøjtebanen i nærheden. Det smarte og venlige Park Inn by Radisson Antwerpen befinder sig inden for byens sofistikerede Diamantdistrikt.
 
RESERVÉR NU – På engelsk

Moskva: Glædelig jul fra Kreml

18.12.2018-14.01.2019
 
Det idylliske julemarked på Moskvas legendariske Røde Plads har Kreml som baggrund – og byens største skøjtebane! Markedet, som varer til efter den ortodokse jul den 6. januar, er det perfekte sted at købe typiske russiske souvenirs såsom malede matryoshka-dukker. En god kop kaffe vil holde dig varm i kulden. Føl dig hjemme på det farverige Park Inn by Radisson Sadu, Park Inn by Radisson Sheremetyevo eller Park Inn by Radisson Odintsovo.
 
RESERVÉR NU

Linz: Et godt valg af håndværk

17.11.-24.12.2018
 
Det charmerende Christkindlmarkt på torvet i Linz og Wintermarkt på Pfarrplatz er begge berømte udstillingssteder for lokale kunstnere og kunsthåndværkere. Tag dig god tid til at købe skønne gaver, mens du gumler på lækre, grillede pølser. Eller begiv dig ud i Linzer Volksgartens eventyrlige verden, som er skabt til at fornøje børn i alle aldre – fra 0 til 90 år! Det glitrende Park Inn by Radisson Linz er det smarte valg for en uforglemmelig juleferie.
 
RESERVÉR NU – På engelsk

Manchester: Jul er cool

09.11.-22.12.2018
 
Det trendy – men venlige – Manchester er meget stolt over deres store udbud af julemarkeder, som tiltrækker millioner af gæster om året. Mere end 300 glitrende boder er klar til at tilbyde opfindsom hipster-gademad – samt et stort udvalg af ting, du kan købe – på den centrale markedsvej. Gæster på det moderne Park Inn by Radisson Manchester City Centre kan træne de ekstra kalorier af igen i hotellets fitnesscenter!
 
RESERVÉR NU – På engelsk

Luxembourg: The lovely winter lights

22.11.-24.12.2018
 
Luxembourgs vidunderlige vinterlys giver den gamle by glød med mere end 1600 mio. lyspærer. Julemarkederne har en afslappet, paneuropæisk atmosfære med Stollen-kager fra Sachsen og franske juletræstammer. Julesangene synges på luxembourgsk – med "Stille Nacht" på tysk og "White Christmas" på engelsk! De festlige markedsboder sælger håndlavede stearinlys, honningkager og traditionelt legetøj. Det farverige Park Inn by Radisson Luxembourg City ligger blot en gåtur fra hovedbanegården og Den Gamle By.
 
RESERVÉR NU – På engelsk

Orlando: Glad og munter juleferie

08.11.-21.12.2018
 
Du kan forvente en lidt anderledes juleoplevelse i Orlando med de verdensberømte forlystelsesparker. Juletraditioner og muntre festligheder forvandler byen til en glad og munter feriedestination. Fra Mickey's Very Merry Christmas og Grinchmas til Macys ferieparade og SeaWorld Orlandos julefest. Du kan få den ideelle julesæson ved at bo på et af de 434 værelser på Park Inn by Radisson Resort & Conference Center Orlando, som kun ligger få minutter fra områdets mest berømte seværdigheder.
 
RESERVÉR NU – På engelsk

Stuttgart: Et glitrende julesmykke

28.11.-23.12.2018
 
Fem fabelagtige, gamle, brostensbelagte torve huser Tysklands ældste og største julemarkeder. De stilfulde boder skaber nyt liv i de historiske omgivelser. Musikere og kor optræder om natten uden for Det Gamle Palads med dets høje juletræ. Andre højdepunkter omfatter skøjtebanen, mini-jernbanen og det historiske overdækkede madmarked. Park Inn by Radisson Stuttgart giver nem adgang til Marienplatz og sørger for et smart og imødekommende ophold.
 
RESERVÉR NU – På engelsk

Riga: En baltisk skønhed

30.11.2018-06.01.2019
 
Riga julemarked afholdes på det smukke, gamle Katedraltorv – en del af UNESCOs verdensarv. Det varer indtil den ortodokse jul, og boderne sælger lettisk kunsthåndværk i træ, baltisk rav, uldvarer, lokal honning og gløgg, mens den kolde luft giver genlyd af jule- og folkesange sunget af lettiske kor. Nyd et smart ophold på det centralt placerede Park Inn by Radisson Riga Valdemara eller Park Inn by Radisson Residence Riga Barona.
 
RESERVÉR NU

Leuven: Historisk og skøn

12.12.-23.12.2018
 
Gaderne i det gamle Leuven – et berømt flamsk bryggericentrum – vækkes til live af festlighederne under byens ældste og mest fortryllende julemarked, der varer 10 dage. Det afholdes på Monseigneur Ladeuzeplein og Herbert Hooverplein, og du må endelig ikke gå glip af beignetterne i 't Wit Madammeke's bod – en lækker, lokal favorit. Hold på varmen og smilet på det centralt beliggende Park Inn by Radisson Leuven.
 
RESERVÉR NU – På engelsk

Willamsburg: Julemanden og koloniale traditioner

17.11.2018-05.01.2019
 
Besøg Williamsburg denne julesæson, og oplev alt det, som Busch Gardens Christmas Town, julemarkedet på Main og Colonial Williamsburg, har at tilbyde. Du kan opleve den festlige juletid med en ægte amerikansk juleparade, juletraditioner, der er flere hundrede år gamle, og de største lysfremvisninger i Nordamerika. Bo på det centralt beliggende Park Inn by Radisson Williamsburg Historic for den perfekte juleferie. Og hold godt øje – måske ser du endda julemanden.
 
RESERVÉR NU – På engelskSøg og Bestil

is out of Service

The find and book service is temporarily unavailable.
We apologize for the inconvenience due to this.
Please visit Explore hotels to find our hotels.


Destination Søg på kort
1
1
0
Pristype
Flere muligheder

FÆRRE MULIGHEDER
Book
Bedste Online Prisgaranti