Velkommen til Smart Meetings & Events hos Park Inn by Radisson

Smart Meetings & Events hos Park Inn by Radisson er udviklet med fokus på dine behov og tilbyder en veloplagt og opmærksom oplevelse fra start til slut for alle typer møder og arrangementer.

Gennem indsigt og forventning om prioriteterne hos hver enkelt af vores møde- og arrangementsbestillere er vi i stand til at levere en ukompliceret, konstant og pålidelig service, der sikrer, at dine arrangementer forløber så problemfrit og vellykket som muligt. God valuta for pengene, der overstiger dine forventninger.

Altid koblet på internettet

Smartphone, tablet, computer ... vær altid opdateret og koblet på internettet, når du overnatter hos os. Forretning eller fornøjelse, arbejde eller fritid, værelse eller mødelokale - med Smart Meetings & Events kan du nyde godt af vores brugervenlige, stabile, gratis, trådløse internetadgang overalt på hotellet, hvilket gør det nemt for dig og dine mødedeltagere at holde jer opdateret.

Service med det "ekstra skridt"

Alle dine reservationsspørgsmål besvares effektivt af vores dedikerede møde- og arrangementsmedarbejdere. Vi sikrer, at dine forventninger til service altid bliver opfyldt, og vi tilbyder hurtig besvarelse på alle dine telefoniske eller e-mailede anmodninger inden dit besøg.

Vores Yes I Can!SM-holdning til service betyder, at du under opholdet hos os vil opleve, at alle vores medarbejdere er parate til at hjælpe hver enkelt gæst så meget som overhovedet muligt.