Happiness guarantee på morgenmaden på Park Inn by Radisson®.

På Park Inn by Radisson arbejder vi sammen for at gøre din verden til et gladere sted. Lige fra vores personale, der finder det ekstra smil, til den morgenmad, vi serverer som den bedste start på din dag, kommer det alt sammen med en garanti for glæde. Sæt kulør på din morgen med morgenmad på Park Inn by Radisson. Vi bekymrer os om dit helbred, så vi bruger friske, økologiske ingredienser. Vi drager omsorg for alle, og du vil altid finde lokale ingredienser, så der er noget for enhver smag. Vi er også omhyggelige med præsentationen, så vi garanterer altid, at du vil få det foto til Instagram. Grab & Go, hvis du har travlt, men ved, at lige meget hvordan du tager din morgenmad, vil det være en farverig, lykkelig morgen.
null
alle ombord til park inn-morgenmad!
Så hvad gør den så speciel? Scroll til siden og se!

Hvad siger vores gæster?

"Morgenmaden var opholdets højdepunkt! Masser af valgmuligheder lige fra hele 5 forskellige slags juice til kaffemaskiner fuld af valgmuligheder, en variation af teposer, masser af brød og boller at vælge mellem, varme retter, kager, skinke, ost, yoghurt, frugt og pandekager. Udvalget var fremragende ..."

Jessica S, TripAdvisor, der boede på Park Inn by Radisson Copenhagen Airport.
null
bliv inspireret!
Historier fra Park Inn's blog. Scroll videre!

Har vi fået overbevist dig?

Hvad enten du er på udkig efter en sund morgenmad eller ønsker det hele, sørger Park Inn by Radisson for dig. Og vi vil elske at få at vide, hvad du synes om det! Del dine bedste billeder af morgenmaden på Park Inn by Radisson ved brug af hashtag #ParkInn! Vidste du, at du også kan vinde et gavekort på 50 €?

 
null
fremhævede hoteller
Scroll videre for at se flere hoteller, og nyd den inkluderede morgenmad