Hotels you can rely on.
Park Inn by Radisson® er en spændende kæde bestående af dynamiske mellemklassehoteller med fokus på de ting, der virkelig betyder noget: gæstfrihed, bekvemme senge, pæne og rene værelser, god service og et fuldstændigt problemfrit ophold for vores gæster. Med over 140 hoteller i Europa, Afrika, Mellemøsten, USA og Canada, som alle kan tilbyde diverse bekvemmeligheder og faciliteter, farverige omgivelser og nytænkende restauranter, er vores gæster sikret byens bedste overnatning – hver gang.

Yes I Can!SM
Oplev Park Inns enestående servicekoncept "Yes I Can!", som er med til at skille os ud fra konkurrenterne. "Yes I Can!"-servicekonceptet, som praktiseres på alle Park Inn by Radisson-hoteller i Europa, Mellemøsten og Afrika, er udgangspunktet for den service, vi yder vores gæster, og det afspejles i den positive og professionelle attitude, vores personale udviser hver eneste dag i bestræbelserne på at give samtlige gæster et mindeværdigt hotelophold.

 "Yes I Can!" er et udtryk for Park Inns mission og filosofi. Konceptet gør os i stand til at klare enhver udfordring og sikrer vores gæster en fremragende service, uanset om de overnatter i London, Skt. Petersborg, Muscat, Paris eller på et af vores mange andre hoteller rundt om i verden.


Park Inn by Radissons farverige historie

 • 2000 – Carlson køber kæderne Park Inn og Park Plaza af Olympus
 • 2002 – Carlson indgår en franchisinghovedaftale med Rezidor Hotel Group med henblik på ekspansion af kæderne Park Inn, Country Inns & Suites og Regent i Europa, Mellemøsten og Afrika (EMEA).
 • 2003 – Park Inn etablerer sig i EMEA med åbningen af kædens første hotel i regionen, Park Inn Berlin Alexanderplatz med 1.012 værelser. Rezidor lancerer Park Inns nye logo og varemærkeidentitet.
  - Opkøb af 14 hoteller i Sverige fra Winn Group
 • 2005 – Opkøb af syv hoteller i Tyskland fra Event Hotelgruppe
 • 2006 – Fra 0 til 60 hoteller på fire år – voldsom ekspansion i Storbritannien, Irland, Tyskland og Sverige. Det første Park Inn-hotel i Rusland er opført som et iøjnefaldende vartegn i Ekaterinburg.
 • 2007 – En milepæl nås med over 100 Park Inn-hoteller (fungerende hoteller og hoteller under opførelse). - Park Inn bliver en særskilt division under Rezidor Hotel Group, og Jacques Dubois udnævnes til COO (Chief Operating Officer)
  - Park Inn Airbus går på vingerne – det tyske luftfartsselskab Germanwings maler et af deres fly i Park Inn-kædens farver.
 • 2008-2010 – Park Inn bygger videre på den vellykkede ekspansion i Europa, Mellemøsten og Afrika (EMEA) ved at etablere en mere markant profil i vigtige lande og på nye markeder i Tjekkiet, Estland, Litauen, Nigeria, Oman, Polen, Saudi-Arabien, Slovakiet, Tunesien og De Forenede Arabiske Emirater, og mellemklassehotelkæden ekspanderer også i USA.