Udviklingsmuligheder

Park Inn by Radisson® er hotelkæden for dem, der sætter pris på gæstfrihed samt rene og komfortable hotelværelser med faciliteter og bekvemmeligheder af høj kvalitet. Den ambitiøse hotelkæde, som både er populær blandt feriegæster og forretningsrejsende, har klart fokus på at udvikle muligheder for fremtidig vækst overalt i verden.

Rene, friske og komfortable omgivelser
Park Inns hoteller, som hører til i mellemklassesegmentet, har alle en glimrende beliggenhed, og de friske og komfortable værelser er det ideelle valg for prisbevidste rejsende. Hos Park Inn bestræber vi os altid på at sikre, at vores gæster får et behageligt og fuldstændig problemfrit ophold, ikke mindst takket være vores gode service.

Global profil
Park Inns ledelse arbejder tæt sammen med udviklingspartnere over hele verden med det formål at sikre fortsat ekspansion på vigtige markeder, og kæden har i dag hoteller i en række forskellige lande, eksempelvis Storbritannien, Tyskland, Sydafrika, Indien, Rusland og USA.

Fordele hos Park Inn by Radisson
Som en del af Radisson Hotel Group-koncernen har Park Inn-franchisetagere adgang til en række vigtige forretningsudviklingsværktøjer og -strategier, heriblandt følgende:

  • Curtis-C – det prisbelønnede, verdensomspændende reservationssystem.
  • Radisson RewardsTM for Business – branchens mest anerkendte loyalitetsordning for rejsekonsulenter.
  • Radisson RewardsTM – verdensomspændende loyalitetsordning for hotelgæster med mulighed for gratis hotelovernatninger i over 70 forskellige lande og "Frequent Flyer"-point hos over 20 forskellige luftfartsselskaber.
  • Enterprise Strategic Sourcing – støtte fra vores verdensomspændende indkøbsafdeling.

Radisson Hotel Group-koncernen omfatter kæderne Radisson®, Radisson Blu®, Country Inns & Suites® By Radisson , Park Inn by Radisson® og Park Plaza®

Bliv en del af kæden
Hvis du ønsker flere oplysninger eller gerne vil vide, hvordan dit hotel kan blive en del af Park Inn-kæden, kan du kontakte vores udviklingsteam.

Oplysningerne på denne internetside er udelukkende givet i informationsøjemed og skal ikke opfattes som et tilbud om salg eller køb af franchiserettigheder. Oplysningerne er ikke rettet mod potentielle franchisetagere inden for et myndighedsområde, hvor der er krav om registrering af et franchise inden tilbud om og salg af dette. Hvis du har bopæl inden for et sådant myndighedsområde, vil du ikke blive tilbudt et franchise, før vi har registreret det (eller fået bevilget en eventuel dispensation) og afleveret de relevante lovbefalede dokumenter. Intet af nærværende indhold skal fortolkes som et afkald på eventuelle relevante undtagelsesbestemmelser.®