Radisson RewardsTM billeje-partnere

Sæt fart på dine point med vores partnere indenfor billeje.
Nu er der en helt ny måde til at sætte skub i optjeningen af point. Vi har lavet en samarbejdsaftale med fantastiske partnere, og det betyder, at du er sikret 750 point, hver gang du lejer bil. Og der er flere gode nyheder! Benyt dig af eksklusive kampagner på din næste billeje!

Optjen 750 points med din Avis-leje

Dit medlemskab betyder flere besparelser og flere points, når du reserverer gennem Avis. Optjen 750 points, plus spar op til 25 procent på kvalificerende billeje.

Vilkår og betingelser gælder.

Spar op til 25 %, og optjen 750 Radisson Rewards points

Kør afsted med flere besparelser og flere points, når du lejer bil hos Budget. Spar altid op til 25 % ved billeje. 

Vilkår og betingelser gælder.

Lej dig frem til flere fordele. Spar op til 25 %, og tjen op til 300 points pr. dag med National biludlejning.

Reservér nu eller ring på 1-800-227-7368 og brug ID-referencen 5030272. Sørg for at opgive dit Radisson Rewards-medlemsnummer på lejetidspunktet.

• Optjen 300 points pr. dag. Reservér nu

Glem ikke at oplyse dit Radisson Rewards-medlemsnummer ved booking online, personligt, via telefon eller på udlejningsstedet.

Vilkår og betingelser gælder.
 

Kør og vær glad med Alamo og optjen 300 total Radisson RewardsPoints® pr. dag

Spar mere og optjen mere – så du kan blive der længere. Alamo har tilbud på biludlejning til ethvert ophold, så du får råd til at gøre og se mere. Alamo bringer dig hurtigere til det sjove med en nem check-in-kiosk. Alamo lader dig springe udlejningsskranken over – du skal blot vælge en bil og tage af sted. Så let er det.

• Optjen 300 Radisson Rewards Points pr. dag. Reservér nu.
• Reserver nu eller ring 1 800 462-5266 og reference ID 7015942.

Glem ikke at oplyse dit Radisson Rewards -medlemsnummer ved booking online, personligt, når du booker via telefon eller på udlejningsstedet.

Vilkår og betingelser gælder

Radisson Rewards-medlemmer sparer på hverdagspriser med Enterprise.

Spar når du lejer hos Enterprise og få 300 Radisson Rewards pr. lejedag. Enterprise dække dit behov. Vi er altid i nærheden på mere end 9 900 steder - i dit nabolag, og i lufthavnen. Vælg Enterprise. Vi henter dig.®

Vilkår og betingelser gælder.

Optjen 750 Points og spar op til 10 % med Sixt.

Radisson Rewards-medlemmer optjener 750 point for hver billeje hos Sixt. Medlemmer kan desuden spare op til 10 procent. For at reserve, ring til Sixts reservationshotline på +49-1805-222925 eller reservér online nu.

Vilkår og betingelser gælder