Every Moment Matters to People, Communities and the Planet

Hos Park Inn by Radisson forpligter vi os til at drage omsorg for vores medarbejdere, vores samfund og planeten.

Vi byder gæsterne velkommen i et trygt og sikkert hotelmiljø, og vi forpligter os til den højeste standard for forretningsetik. Vi bidrager til lokalsamfund, hvor det betyder noget, ved at give mad, husly og en bedre fremtid for lokale børn og unge. 

På destinationer verden over går vi i spidsen med bæredygtige tiltag for at reducere energi, vand og affald.
 

UNWTO Awards

Park Inn by Radissons projekt, der bringer unge i vanskelige livssituationer sammen i et samfundsprojekt, hvor de kan udtrykke deres drømme og kulturarv, har vundet prisen UNWTO Award for Excellence and Innovation in Enterprises.
Forbindelsen til vores farverige Park Inn-brand er oplagt. 

Gennem dette program vil Park Inn by Radisson-hotellerne opbygge et langsigtet forhold til risikogrupper i den lokale ungdom med fokus på udvikling af arbejdsmæssige og personlige kvalifikationer og organisering af fælles samfundsprojekter.

I alt 11 vægmalerier har efterladt et varigt, farverigt indtryk i Oslo i Norge, Tallinn i Estland, Krakow i Polen, Bruxelles i Belgien, London i Storbritannien, Malmø i Sverige, Köln i Tyskland, Chicago og Sharon i USA, og rejsen slutter i Cape Town og Johannesburg i Sydafrika.


 

Stolte af at være økomærkede



Økomærkning er din garanti for, at du bor på et grønt hotel. Økomærker, som Green Key, er en uafhængig tredjepartsvurdering af hvert hotels praksis og tiltag med hensyn til miljøbeskyttelse. Mere end 80 Park Inn by Radisson-hoteller over hele EMEA er allerede økomærkede.

I dag har mere end 450 Radisson Hotel Group-hoteller fået økomærkning. Klik her for at se hele EMEA-listen.